Försäljning 3:a, Mamaia, Constanţa, Rumanien, Mamaia Bulevard

Försäljning - Cod. 26383

  • Typ: 3:a
  • Område: 110 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 6

Jag förfoga över en lägenhet på 110m2, i centrum av Mamaia (Constanta), på 6: e våningen i en bostad byggt färdigt den 1 juli 2014 med kameror, 24 timmars bevakning, i kategorin lyx.
Lägenheten är komplett med utsikt över sjö och hav. Två sovrum, badrum och en öppen planlösning kök och vardagsrum med 3 terrasser, en av 8 kvadratmeter, med glas balkonger belysta. Lägenheten också i husar privat båt brygga och parkering. I vardagsrummet finns ett fönster på 9 meter.
Disponde Elektriska fönsterluckor för fönstret och handböcker i rummen, golvvärme Ariston, luftkonditionering i alla rum, travertin i badrummet och i terrezze, dörrar och handtag Barousse i Vicenza.

För närvarande finns det över och att välja bara golv och är helt ny, naturligtvis inte inredda. Jag köpte den i januari 2014, när på papper fortfarande måste göras med idén att hyra (sommar hyror för en två sovrum i Mamaia centrum är 100-150 euro per dag), då jag inte arbeta på grund av avstånd och där Jag någonsin ägnat att avsluta med kök och möbler.

För närvarande skulle jag vilja sälja det, är det definitivt en mycket bra investering, det är ett värde av 120 tusen euro + notarie avgifter + skatter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB