Försäljning Hotell, Bucuresti, Bucharest, Rumanien, Bd Decebal , Nr 19, Sector 3

Försäljning - Cod. 25139

  • Typ: Hotell
  • Område: 5800 m²
  • Antal rum: 70
  • Våning: 10

Strategiskt beläget i den moderna delen av staden, i hjärtat av de nya stadsdelarna Finanancial och minuter från stora centrala staden, är Golden Tulip Times lättillgängligt från alla delar av staden.
Hotellet ligger några minuters promenad från den största stadion i Rumänien heter National Arena - Lia Manoliu Sports Complex, som ägde rum under 2012 UEFA Eurpa League och därefter.
Golden Tulip Times är ett fullservice hotell, utformad för att passa de mest krävande smaker, är baserade på en yta av 550 kvadratmeter och med totalt 5.800 kvadratmeter byggande. Med 70 rymliga och bekväma rum, kompletterade med en elegant restaurang på mezzanine golvet, en modern kaffebar tema i lobbyn och ett centrum unik panorama våning, erbjuder hotellet en trevlig upplevelse för alla resenärer resenärer gäster, näringsliv och av njutning.
Sedan 2009 har uppdraget av strukturen ändrats från "dig och din verksamhet värd" till "Känn skillnaden" när hotellet har lanserat en ny kampanj för att visa gästerna kan få en trevlig vistelse med tillägg av lösningar innovativa för att möta deras krav och för att förbättra deras vistelse.
Hotellen har anammat uppdrag Golden Tulip Hospitality Group representeras av internationella standarder, lokala smaker som garanterar hög kvalitet, samtidigt som den traditionella rumänska gästfrihet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB