Försäljning Hus, Oradea, Bihor, Rumanien, Delavrancea 2

Försäljning - Cod. 25935

  • Typ: Hus
  • Område: 470 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: ground floor + basem

Denna över 100 år gammal historisk byggnad ligger i ett bostadsområde i centrala Oradea, i närheten av den ungerska gränsen. De fem väl upplysta större och ett mindre rum, två badrum och två kök (en i källaren), står för cirka 350m2 boyta. Den medföljande terrass med utsikt över den stora trädgården och utgör en idealisk matplats under sommaren.

I trädgården finns också ett garage som också fungerar som ett skjul. Loftet är underutnyttjade, men med investeringen kan förvandlas till en stor inbyggd vinden (en över 100m2 eventuell förlängning av livsrum).

Huset ligger nära (~ 500) till det centrala shoppingområdet (känd för sina separatistiska byggnader), och en av de viktigaste stadens parker på stranden av floden Crisul.

Oradea är en etniskt blandad stad med rikt kulturliv, stora parker och många historiska sevärdheter. Det har varit en viktig gräns bosättningar i den historiska Transylvania (den stora medeltida fästning i mitten av staden är en av dess höjdpunkter), senare att bli en av de viktigaste städerna i det österrikisk-ungerska kejsardömet (den separatistiska centrum byggdes under denna tid). Numera är den viktigaste kommersiella och industriella navet i nordvästra Rumänien, som ligger nära (~ 8km) till den ungerska gränsen. Staden är också inom köravstånd (~ 2h) till backarna och hisnande vandringsleder i västra Karpaterna.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB