Försäljning Lantgård, Hateg, Hunedoara, Rumanien, Serel

Försäljning - Cod. 24104

  • Typ: Lantgård
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: bois

Hategului Tara är en av de vackraste områdena i Rumänien, vid foten av Retezat Massif, ett skyddat område som ingår i den preliminära listan över UNESCO världsarvs Monument för sin anläggning mångfald, endemism och rikt djurliv. Webbplatsen innehåller den äldsta skyddade området i Rumänien, Mountains nationalpark Retezat- http://retezat.ro/, som bildades 1935, med en av de sista urskog i världen och den sista i sitt slag i Europa. Landskapet återger småskaliga Transsylvanien landskaps amfiteater som kommer ner från de höga bergen i 2.200 meter in i de bebodda dalarna på 300-400 m höjd. Bortom den förtrollande landskapet, den biologiska mångfalden och naturmiljön intakt område Hateg det finns ett särskilt historiskt och kulturellt arv: en paleontologiska plats och Dacian fästningar (i UNESCO Heritage) och de romerska befästningarna av antiken, medeltida slott, unika kyrkor i världen, traditionella hus, vattenkvarnar och oftast en särskilt viktig och välbevarade etnografiska arv.
Ett hus med mark i ett sådant område är den perfekta platsen för dem som vill leva ett liv nära naturen i en ren miljö, utan även för de mest krävande professionella inom naturvetenskap, biodiversité- arboretum, fågelskådare osv . , Miljöaktivister, historiker och antropologer. Det här är en plats som erbjuder många möjligheter för affärsprojekt som förbättrar de naturresurser och kulturella och historiska turism.
En sådan plats är den pittoreska byn Serel vid foten av bergen Retezat på Serel River. Här hittar du tystnad, ren luft och vatten, vegetation rikt på skog och betesmarker, det lugna livet på landet till folket i byn där vi låst aldrig gårdar och hus.
Tillgång till Serel sker via en asfalterad väg på ett avstånd av 7 km från den europeiska vägen E79, 19 km Hateg-närmaste stad och 44 km från Petrosani.
Vi erbjuder till försäljning eller andra alternativ (handel, företagsgrupper, kulturprojekt, turist) en traditionell stort hus på 200 kvm med en stor gård och en vinstock framför, en trädgård och en fruktträdgård med valnöt, äpple, plommon och körsbärsträd och tillräckligt med utrymme för att plantera fler fruktträd. Hela fastigheten med hus, uthus och mark omfattar 1.710 kvm. Huset är en solid och imponerande konstruktion, flod sten och tegel, träbjälkar och tjock fast, allt material är miljövänliga. Huset har två källare för att hålla mat, frukt, grönsaker och vin kallt och två sovrum på övervåningen källare som mäter 22 och 19 kvadratmeter vardera, längs en korridor rum med en trappa vid entrén. Utrymmet mellan huset och köket är klar, består av badrummet 8.8 m² och en förvaringsutrymme. Köket på 18 m² är helt nyrenoverad (kakel, fönster och dörr). Huset har också flera bilagor: ladan (ladan) bred som lätt kan omvandlas till rymden efter produktion ost, torkad frukt och anläggning mm, två trä skjul och djurburar. Det finns en vattenkälla på fastigheten - en fontän på gården och snart tillgång till vattenledningsvatten nätverk av kommunen (jobben skickas). Du kan bo där på sommaren och vintern, är värme trä med två spisar installerats nyligen, en av dem är i köket med en kokplatta.
Du kan hitta bilder av huset, på gården, trädgården, trädgården, den naturliga miljön i byn och folk att klicka på länkarna nedan:

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB