Försäljning Åkermark, BAILESTI, Dolj, Rumanien, Afumati, Dolj, Romania

Försäljning - Cod. 38476

  • Typ: Åkermark
  • Område: 104800 m²
  • Antal rum: N/A
  • Våning: N/A

INDUSTRIELLT BYGGLAND FÖR ETT MYCKET ATTRAKTIVT PRIS. I ett område med många utländska industriella investeringar.
Tomt till salu: 10,48 ha (104 800 kvm) i en areal för 3 € / m2. Tomten ligger i utkanten av Afumati kommun, Dolj County, Rumänien. Tomten har utgång till en asfalterad väg (lokalt benämnd DJ561A), som länkar Craiova till Calafat.
Handlingen är i fyrkantig form. Det finns cirka 20 km från floden Donau till tomten. Calafat-Vidin-bron ligger 50 km väster om tomten. Järnvägen Craiova-Calafat ligger c.2 km från tomten (alla nämnda avstånd är på väg, inte i rak linje).
Tomten kan användas som industriområde. Förutom industriområden kan även silor för spannmål eller lager för varor byggas. Vatten och elförsörjning finns. ALLA TITELGÅNGAR ÄR I BESTÄLLNING.

Våra formella förutsättningar för en transaktion är följande:
A. Vi kan varken acceptera betalning helt eller delvis som inte görs genom banköverföring. Hur liten summan än är, vi kan inte ta emot den på sådant sätt som betalning i kontanter eller företag som erbjuder person-till-person överföringar, till exempel Western Union.
B. Någon form av penningtvätt kan inte tolereras.
Om en blivande köpare uppfyller de två formella förutsättningarna och vill köpa vår mark, har vi ytterligare en rad villkor för att transaktionen ska äga rum:
I. Kontraktet som vi båda kommer att underteckna kan inte få ett juridiskt värde förrän notarialiserats hos en officiell notarie i Rumänien.
II. Både den blivande köparen och vi måste personligen delta i den officiella notarianten i Rumänien, där den blivande köparen kommer att bevisa sin solvens (förmåga att köpa vår tomt) med giltiga kontoutdrag (er) i utbyte mot vår presentation av våra titelaktigheter och all korrekt dokumentation i enlighet med befintliga rumänska lagar.
III. På notarius publicus måste vi båda presentera giltiga ID-papper, till exempel ID-kort, pass etc.
IV. Kontraktet som ska noteras kommer att innehålla tre väsentliga detaljer: tomten som diskuteras, vårt försäljningspris och hans (vår blivande köpares) köpkostnad och fullständig information om vår identitet som säljare och hans identitet som köpare.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB