Försäljning Övrigt (Mark), C.A.Rosetti, Tulcea, Rumanien, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

Försäljning - Cod. 39229

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 68.38 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Företag som äger 736 ha (1.819 tunnland) fiskdammar i koncessionskontrakt på 45 år (2007-2052) beläget i det extraordinära Donau-deltaet som rinner ut i Svarta havet, beläget i SE-Europa i Rumänien, med utmärkt turismpotential men också fiske och jordbruk, letar efter investerare, utvecklare eller medarbetare.
Vi erbjuder också 10% provision om du rekommenderar en potentiell köpare.
Vårt företag har: fastighetskontrakt som representerar anläggningstillgångar som att bygga hydrodammar med en bredd på 10-20 m och en längd på 13 km surroundkanaler och surffiske med olika bredder och samma längd som i sin tur omger vallplattformen på cirka 650 hektar.
Ett unikt turismprojekt i Europa som består i att bygga en all-inclusive turistort med 1000 bäddar i flytande hus placerade direkt på fiske- och navigeringskanaler skulle vara vårt förslag till investerare.
Att anpassa hela infrastrukturen för tjänster för turister, researrangörer som marknadsför internationellt turismerbjudande, marknadsföring genom stora resebyråer kommer att leda till ett beläggning så högt som 6 månader under hela säsongen med ett stort antal glada turister som leder till en snabb investeringsavkastning.
Tillsammans med turismprojektet, kan samtidigt utveckla grenar av vattenbruk och jordbruk. Ökande ungfisk, tillväxt av sällsynta arter av grodor, igler och industrigrödor kan göra att de årliga intäkterna når mer än 10 miljoner euro.
Vi säljer företaget som äger koncession och markägande till halva värderingen av tillgångar på grund av brist på medel och erfarenhet av turism.
M

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB