Försäljning Lantbruk, Focsani, Vrancea, Rumanien, Pufesti

Försäljning - Cod. 37264

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 89 m²
  • Antal rum: 20
  • Våning: Beton

Som vi hör i media har de senaste åren ökat jordbruks- och boskapstillväxten i Rumänien en betydande ökning som lockar så många rumänska och utländska investerare som möjligt. RE / MAX Golden Home presenterar en "business" -fastighet med en stark investeringspåverkan på grund av positionering, placering och positiv avkastning på detta affärssegment. Beläget i staden Pufesti Jud. Vrancea på 1000 m från National Road E85, som förbinder med Rumäniens huvudstäder, är denna gård organiserad enligt följande:
Den bebyggda ytan är 16.474 kvm på ett inre land med 89.256 kvm, konstruktionerna består av: * 12 Kor och stall med ytor mellan 600 och 900 kvm
* 8 Paddocks med ytor mellan 200 och 1360 kvm
* Fanar 548 mp
* Silos 904 kvm - silo 604 kvm
* Dump Platform 588 kvadratmeter
* Magazine 498 kvadratmeter
* Adaptrar, tilläggsplattform, kvarn, bascula gauge, bascula gauge, vattenpump, eldpumphus, vatten tankkran, kraftpump och POST TRAFO.
FERMA har 100 "CHAROLAISE" köttburar. En av de viktigaste egenskaperna hos dessa slaktkroppar (Charolaise) är att de har mycket mindre kött än andra köttkreaturer, med en fet procentandel på endast 10%. Kaninerna behöver inte extra omsorg, de visar inte känslighet även vid låga temperaturer. Charolais har en mycket hög intagskapacitet som gör det möjligt för dem att skörda betesmarken liksom de matar som tas emot under vintern. Med tanke på att denna köttras inte är en pretentiös art behöver den inte speciella medicinska behandlingar. Enligt specialister är CHAROLAISE-verksamheten lönsam från bara 30 huvuden upp eftersom det är ett prov av kötttaurinen.
Företaget har också 100 hektar jordbruksmark.

Vi uppmanar dig att upptäcka fördelarna med denna fastighet!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB