Försäljning Exploateringsmark, Pecica, Arad, Rumanien, Pecica 317235, Rumanía

Försäljning - Cod. 41784

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 350000 m²
  • Antal rum: n/a
  • Våning: N/A

Fokus i förslaget är logistiksektorn, där de senaste händelserna å ena sidan, liksom många andra, haft en stark negativ påverkan men på samma sätt har nya möjligheter skapats på grund av behovet av anpassning. Vi talar om ökad efterfrågan på logistiklager, konsolideringsverksamhet för intermodal eller distribution kopplat till den sista milen. Det är en verklighet som vi ser växa i rasande fart, på grund av den växande konsumtionen som vi upplever som samhälle.

Som ni väl vet upplever östländer som Rumänien eller Bulgarien exponentiell ekonomisk tillväxt efter att ha gått med i Europeiska unionen och fler och fler investerare drar fördel av "boomen" genom att förvärva strategisk mark och drar fördel av det faktum att det fortfarande finns mycket intressanta marknadsnischer att hitta. explodera.
I det här specifika fallet skulle vi tala om en punkt mycket nära gränsen till Ungern, ett ungt industriområde inom vilket vi redan har närvaro som Duvenbeck och GB Company, bland de mest kända. Området har bland annat parkering och lastbilstvätt, bensinstation, restaurering och lager under uppbyggnad.

I den bifogade presentationen kommer du att kunna se mer i detalj de företag som för närvarande är verksamma och inom rutorna med namnet 'Lucas Marian Stelian' vilka utrymmen som finns tillgängliga för försäljning eller möjligheten till andra affärsförslag.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB