Försäljning Hotell, Maramures, Maramureş, Rumanien, 3/B Star Sambrei Borsa

Försäljning - Cod. 40908

  • Typ: Hotell
  • Område: 7194 m²
  • Antal rum: 25
  • Våning: 3

Fantastisk utvecklingsbyggnad till salu i Rumänien

Denna fantastiska byggnad ligger i Borsa i regionen Maramures, Rumänien.
Det är en potentiell investeringsfastighet med hög vinst, det är en stor byggnad färdigställd på utsidan.
Det finns för närvarande en lägenhet med eget badrum komplett med inredning. Planer för 27 andra lägenheter finns tillgängliga.
Själva byggnaden har stor potential att utvecklas till ett hotell/äldreboende/privat sjukhus/reträtt etc, möjligheterna är oändliga!
Den här egenskapen är berättigad till 200 000 € i europeiska fonder för gästfrihet startar mer information om detta finns här -
https://www.startupcafe.ro/finantari/fonduri-firme-2019-turism-pensiuni-restaurante.htm
Funktioner/faciliteter:
En lägenhet med eget badrum
Planer för 27 andra lägenheter
Stor utvecklingspotential
7194m2 Landområde
Om området:
Känd som en av Rumäniens främsta turistmål har den mest traditionella rumänska kulturen bevarats i denna stad. Det längsta vattenfallet i Rumänien, Cascada Cailor, ligger nära denna fastighet. Även känd för sommar- och vintersport, med en skidbacke på vintern, vandring, skärmflygning, fjällsport på sommaren!
Maramureș är en geografisk, historisk och kulturell region i norra Rumänien och västra Ukraina. Det ligger på nordöstra Karpaterna, längs den övre Tisafloden; den täcker Maramureș -depressionen och de omgivande Karpaterna.
Alternativt används termen Maramureș också för Maramureș County i Rumänien, som innehåller den södra delen av den historiska regionen.
Maramureș är en dal som omges av bergen Oaș, Gutâi, Țibleș och Rodnei (norra delen av de inre östra Karpaterna) i väster och söder, Maramureș -bergen och centrala delen av de yttre östra Karpaterna i öster och norr, med en tunn öppning vid Khust. Flera dussin små bergsfloder och bäckar rinner ut i floden Tisa. Det är skogsområde och inte lättillgängligt.
Regionens gränser ligger mellan parallellerna 47 ° 33 'N och 40 ° 02' N och meridianerna 23 ° 15 'E och 25 ° 03' E. Maramureș representerar en av de största fördjupningarna i Karpaterna, som täcker en område på cirka 10 000 km².
Dess längd från Khust till Prislop Pass är cirka 150 km och bredden från norr till söder är upp till 80 km.
De viktigaste bergspassen som förbinder Maramureș med grannregionerna är höga och var tidigare knappt tillgängliga på vintern. Prislop Pass (1.414 m hög) förbinder regionen i öster mot Moldavien, Dealul Ștefăniței (1.254 m) i söder mot Transsylvanien, Pintea Pass (987 m) mot Baia Mare och Fărgău (587 m) i väster mot Oaș Country , medan Frasinipasset (Yasinia; 931 m) förbinder regionen i norr med Galicien.
Bergen som omger denna region upptar mer än hälften av området. Några toppar når över 2000 m, som Pietrosul (2.303 m) i Rodneibergen i söder och Hovârla (2.061 m) i Muntele Negru (Cernahora) i norr.
De tunga skogsklädda bergen upprätthåller många skyddade växtarter, såsom idegran (Taxus baccata), lärk (Larix decidua), schweizisk tall (Pinus cembra), edelweiss (Leontopodium alpinum); och djur, såsom lodjur (Lynx lodjur), sämsk (Rupicapra rupicapra), alpinmarmot (Marmota marmota), kungsörn (Aquila chrysaetos) och tjäder (Tetrao urogallus).
Den sista wisent från nuvarande Rumäniens territorium, en symbol för Maramureş, jagades till utrotning 1852. Lostriţa, en lokal sort av lax, lever fortfarande i bergsfloderna.
Flera skyddade områden har skapats i Maramureș. Rodnei Mountains National Park utsågs 1930, Maramureș Mountains Natural Park 2004, och det finns många andra grottor, raviner, klippformationer och sjöar som är officiellt skyddade områden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB