Försäljning Hus, Maracineni, Argeş, Rumanien, strada Garoafelor 247 A

Försäljning - Cod. 34236

  • Typ: Hus
  • Område: 707 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: parchet, gresie

Nästan varje dag kan du se rådjur runt huset, vilket bidrar till en atmosfär och vackraste plats längs mer än trevlig hus byggt 2017. Tillträde till huset är en asfalterad väg och belysning (en anmärkning värd positivt för kommunerna Grattis till villkor och verktyg som finns i området).

Vi säljer tre-rums-hus på bottenvåningen med en yta på 109.27 kvadratmeter och 2 stora sovrum 16 och 18 kvm, ett vardagsrum på 28,12 kvm, stort kök med 22,20 kvm, 11,90 kvm hall , dusch, bidé 7,65 kvm, pannrum med toalett tjänst 5,40 kvm och terrass på 39,25 kvadratmeter, Mărăcineni, nära skogen i ett lugnt område med anständiga grannar!

Som verktyg: gas gate och vi hus kraftledning, vatten! Vi valde en värmepellets termosemineu varumärke Burnie 25 KW med 9 radiatorer som köpts från Romstal, är mer bekvämt och kostnadseffektivt uppvärmning termosemineul medeltemperaturen är 25 -26 grader på Celsius i huset. Alternativt är monterad för uppvärmning och kraftverk.

Marken har en yta på 707 kvadratmeter med en öppning av 23 m, och är omgiven runt hela staket som har fundament i marken 60 cm 3 sidor har mesh Grön 1,70 m + minimum 30 cm kant och sidogata staket av betongplattor.

HUS, bekräftar att det är ett mycket bra, nämligen: i utgrävningen har 5 cm av extruderad polystyren (2 cm under plattan och 3 cm under skriden halvvåt och flöt), är sidoväggarna isolerad med mineralull från LAROQ FACADE 10 cm och bron har vi 20 cm mineralull Isover varumärke.

Snickeri är REHAU trypan 6 rum, alla utrustade med myggnät fönster och ytterluckor som hanterar inne användbar när man söker sommar skugga och svalka så nödvändiga och vinterstormar! Förutom fönster har luckor monterade dubbeldörr till vardagsrummet och den yttre posten dörren i köket.

Tillgång till bron är den generösa terrassen på en infällbar stege.
Huset är vit, vi använde strukturerade dekorativ färg, plåt WETTERBEST svart är Rehau snickeri olja mörkgrå till neagru, ASTEL Däremot tror vi är mycket tilltalande för ögat. Byggandet av huset och används som material, och tegel överstycke Porotherm 30 cm och mer än 4000 kg armeringsstänger med olika tjocklek enligt utformningen och betong B 250, B200, etc.!

Huset är fullt möblerad, allt är nytt (möbler, vardagsrum och sovrum är ny och köpt från MOBEXPERT Louis Philippe, Windsor etc), har vi 3 TV SAMSUNG 4K Ultra HD diagonal 100 cm, spis Bosch induktion och fungerar på strömmen fas som elektrisk ugn inbyggda BOSCH cu13 funktioner, energiklass a +, mikrovågsugn BOSCH, tvättmaskin BOSCH klassen en +++ kombinerar LG smarta inverterare 596 liter, ingen frost energiklass en ++, handfat, batteri och huv FRANKE, och i badrummet och pannrum plus dubbla handfat GROHE batterier köps från MOBEXPERT. Anläggningen är mycket bra matcher använder endast uttag doser kvalitet.

Huset är utrustat med larm systemprestanda (den första telefonmeddelande om larmet går och det område där det började), monterade åtta kameror utför DVR full HD, köpte från fältet och installeras av specialister, garanti ).

I huset installerade vi parkett 14 mm tyskt ursprung och kvalitet keramiska plattor 100 lei mp. Ljuskronor köps från


565 000 lei
förhandlas

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB