Försäljning Hus, Prejmer, Brasov, Rumanien, Str. Morii nr 971

Försäljning - Cod. 34194

  • Typ: Hus
  • Område: 2240 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: Parchet

Vi inbjuder dig att upptäcka följande presentation, en av de mest eleganta hus Prejmer, som ligger 10 minuters bilresa från Brasov. Byggnaden består av två oberoende hus med en total yta på 350 kvadratmeter varav 300 kvadratmeter och en gård i 720 kvm vackert anlagda bostäder byggs en i 1981 och ett i 1997, som var nyligen renoverade och utrustade och är utformade för att möta behoven hos varje familj, oberoende av dess sammansättning och hur de har fack gör dem till ett hållbart alternativ för en eventuell köpare. Fastigheten har yta på 2240 kvadratmeter, uppdelat i 720 kvm uteplats och trädgård 1520 kvm.

dela hus
Den första byggnaden består av källare, bottenvåningen och vinden och har två ingångar, en från gatan som var utformad som kommersiella lokaler eller kontor och en av gården är täckt med marmor, inklusive entrén, inom detta område den är placerad och trappor som underlättar tillgång till de övre våningarna, för att trappa tillgång eken
I källaren har en vinkällare, förråd och badrum delvis möblerad
Bottenvåningen är uppdelad i två rum täckta med kakel, badrum med dusch, hall med gatan entré klädd mosaik
Golvet är uppdelat i vardagsrum, två sovrum, matplats med öppna ytor kök och ett stort badrum med jacuzzi, dusch och två handfat inbäddade i marmor och bidé
Vinden är anordnad.
Den andra fastigheten består av vardagsrum, mycket rymliga och ljusa, tre sovrum, vinter och sommar kök, badrum och en verkstad.

Finish.
Husen är mycket konkurrensbetingat mycket rymliga, rummen är stora och väl fördelad har allt du kan önska eller föreställa sig i ett modernt hus. Husen har anpassats av ägarna, är skillnaderna ses främst i inre snickerier, kvalitet keramik som används i badrum och sanitets valts, men åklagarmyndigheten.
Läge.
Prejmer ligger 15 km från Brasov, 10 minuter med bil, och fred och säkerhet i en elegant område med underbar utsikt över bergen kommer att ge avkoppling och lugn som du önskar.
De som är intresserade i detta vackra hus, överföra den tillgänglig för visning från och med idag och att he're välkommen att se en speciell egenskap !!!!!!
Finns för mängden 109,900 euro, fullt möblerad, precis som bilder.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB