Försäljning 2:a, sibiu, Sibiu, Rumanien, Cristian, zona de Vest

Försäljning - Cod. 42327

  • Typ: 2:a
  • Område: 52 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

2-rums-lägenhet till salu i Sibiu – 52,26 användbara kvm + 7,42 kvm loggia – Mona Lisa villa (Gf + 2F, 3 lägenheter/plan)

Lägenheten till salu representerar ett lyxkoncept och har golvvärme, isolering med basaltull, och balkongen är helt nyckelfärdig, med granit och säkerhetsglas. Invånarna kommer också att dra nytta av de elektriska yttre persiennerna och en speciell arkitektonisk stil: trappan kommer att levereras nyckelfärdig, täckt med granit, och utsidan av alla villor är nyckelfärdig, med insatser av sibirisk lärk och natursten. Landsomfattande unika urbana index. Andelen territoriellt beläggning är endast 25 %, och grönområden upptar 45 %.

Invånarna i komplexet kommer att njuta av lugn, frisk luft, men också en vacker utsikt över bergen. Den rika växtligheten gör att villorna är effektivt omgivna av grönområden. Avstånd på 4 minuter till området Industrial West, 4 minuter till tunnelbanan och 15 minuter till Sibius historiska centrum. På grund av läget i Cristian, i området finns det många affärer, köpcentra. I den andra fasen av utvecklingen av kvarteret kommer kommersiella ytor att byggas: stormarknader, apotek, gym m.m.

Varför är DaVincis bostadskomplex annorlunda?

- Spektakulär relief systematiserad vertikalt i plana steg. Kvarteret byggs på en tomt som har en generell lutning på NORD-SYD-axeln. Genom vertikal systematisering av hela kvarteret poleras reliefen i plana steg på NORD-SYD-axeln. I grund och botten placeras flerfamiljshusen på olika nivåer som stolar i en amfiteater.

– Rik vegetation från dag ett

– Tillgänglighet och avsaknad av trafikstockningar. DaVinci Homes har 4 ingångar - utgångar. Enkel åtkomst till Sibiu genom 3 olika vägar: (1) södra ringvägen, (2) norra ringvägen, (3) National Road Sibiu - Cristian.

- Enhetsarkitektur: endast 6 typer av villor utgör hela kvarteret

- Intimitet inne i en villa (till skillnad från att bo i ett flerfamiljshus tillsammans med dussintals familjer). De flesta villor har 9 lägenheter (3 per våning).

- Bygga 4 lekplatser för barn och en fotbollsplan som sedan sköts av boendeföreningen

- Layout av alla balkonger mot SÖDER, med utsikt över bergen

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB