Försäljning Exploateringsmark, Cernica, Ilfov, Rumanien, Strada Libertății

Försäljning - Cod. 43151

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 8000 m²
  • Antal rum: -
  • Våning: -

Interurban mark till salu i byn Bălăceanca, Cernica kommun med en yta på 8000 kvm, öppnandet av 22 ml till den asfalterade gatan 2021. (öppning av 2 tillfartsvägar)
Marken har gas och el vid ena öppningen vid gränsen till fastigheten, avlopp och vatten finns på intilliggande gata, det finns en plan för kommunen för utbyggnad 2022-2023 och vid den andra öppningen finns alla försörjningar.
I närheten av marken har vi på 500 m Profi, tandläkarmottagning, läkarmottagning, apotek, dagis, gymnasieskola nr. 3 och det nya Fashion House Outlet Center Pallady (från fastigheten till hit, med bil, kan du göra exakt 5 minuter) där du kan hitta klädbutiker, ett café och en restaurang.
Ett stort plus med området är det faktum att för tillgång till infarten till Bukarest finns följande vägar: på Autostrada Soarelui A2, på A0 (under konstruktion, planerad som ett bälte av Bukarest) eller genom Glina kommun, mot Splaiul Unirii.
Avståndet till det kommersiella området Blvd Theodor Pallady, Anghel Saligny tunnelbana kan nås på 10 minuter med bil. Här hittar du alla butiker du behöver, både livsmedelsbutiker, men även byggvaruhus, inredningsbutiker eller restauranger.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB