Försäljning Hotell, Bucuresti, Bucharest, Rumanien, Bd. Decebal, Nr 19, Sector 3 , Bucuresti,

Försäljning - Cod. 24578

  • Typ: Hotell
  • Område: 5800 m²
  • Antal rum: 70
  • Våning: 10

Strategiskt beläget i den moderna delen av Bukarest, i hjärtat av de nya finanancial talen och bara några minuter från storstadshöjdpunkter, är Golden Tulip Times lättillgängligt från alla delar av staden.
Hotellet ligger bara några minuters promenad från den största stadion i Rumänien heter The National Arena - Lia Manoliu Sports Complex, där 2012 års UEFA Eurpa League Final hölls och inte bara.
Golden Tulip Times är ett fullservice hotell, utformad för att rymma mycket krävande gäster, bygga på en markyta på 550 kvm och med totalt 5.800 build kvm. Med 70 rymliga och bekväma rum, kompletterade med en elegant restaurang på mellanvåningen, en trendig tematisk kafé i lobbyn och en unik panorama Club på översta våningen, erbjuder hotellet en trevlig upplevelse för alla gäst, affärs- och fritidsresenärer.
Från 2009 var hotellets uppdrag ändras från "Tillmötesgående dig och ditt företag" i "Känn skillnaden" när hotellet har lanserat en ny kampanj för att bevisa gästerna de kan ha en trevlig vistelse genom att lägga innovativa sätt att möta deras krav och att förbättra deras vistelse.
Hotellet omfamnade även uppdrag Golden Tulip Hospitality Group representeras av internationella standarder, lokala smaker som försäkrar höga kvalitetskrav och samtidigt hålla det traditionella mönstret av rumänska gästfrihet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB