Försäljning Villa, Bucarest, Bucharest, Rumanien, Domnesti

Försäljning - Cod. 23413

  • Typ: Villa
  • Område: 5000 m²
  • Antal rum: 17
  • Våning: 1

Duplex villa till salu i Domnesti - Clinceni, S + P +1 + M, en speciell egenskap färdigställdes 2002, med en imponerande och generös ahitectura,, är landet 5000 kvm bruksarea på 1500 kvm total yta 1590 kvm fotavtryck är 400 kvm och 30 kvm teckengata. Villan är lämplig för kontorskonsulatkontor för olika sociala aktiviteter, kontor eller bostad.
Den består av 2 byggnader som uppfördes i spegeln, perfekt för en familj eller två stora familjer med 17 rum, ordnade enligt följande:
En trappa ner finns 2 kök med direkt utgång till två stora terrasser (en täckt baksidan av huset), vardagsrum och 2 badrum. , 2 sovrum, ett vardagsrum, ett kontor, två vardagsrum och lagring palce. På den första nivån finns det 7 sovrum, ett kontor, 4 badrum, 5 terrasser. Sovrummen Vinden är uppdelad i 3 sovrum, bibliotek, 2 badrum och en stor öppen yta som kan vara rethough. Källaren består av garage för 4 bilar, tekniska, förråd. Varvet är anlagda med fruktträd, rosor, gräsmatta bevattning anexe. I närheten finns många sevärdheter, såsom enkel tillgång till DN1-A2, Mega Image, Bricostore, park, osv. Dessutom kan du njuta av en oas av lugn, frisk luft och grönområden. Fastigheten är tillgänglig omedelbart och säljs till ett pris av € 1.250.000

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB