Försäljning Lantbruk, ROMAN, Neamţ, Rumanien, ROMAN

Försäljning - Cod. 43053

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 999999999.999 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Vi låter dig härmed veta att du har möjlighet att investera i en jordbruksgård, belägen i ett pittoreskt område i Rumänien, närmare bestämt i Neamț län, på gränsen till Vaslui län.
Vår gård har 340 ha jordbruksmark, varav 50 ha ägs, skillnaden är upplåten med arrendekontrakt för en period mellan 4 och 15 år. Värdet av årsarrendet är 700 kg vete per ha eller motsvarande i lei. Dessa aspekter ger dig en extraordinär potential för utveckling och lönsamhet.
Argumenten för att investera i denna gård:
1. Jordbruksmarkyta:
De 340 ha jordbruksmark som ligger inom en radie av 10 km representerar en betydande konkurrensfördel för exploatering av jordbruksgrödor i olika växelsystem. Detta område erbjuder möjligheten att diversifiera grödor och öka produktionen.
2. Den försäkrade egendomen för 50 ha:
Av de totalt 340 ha ägs 50 ha, vilket eliminerar riskerna med uthyrning och ger långsiktig stabilitet. Ägandet av dessa 50 ha ger dig full kontroll över gården, vilket är avgörande för framgången för ett hållbart jordbruk.
3. Strategisk plats:
Gården ligger i ett särskilt gynnsamt geografiskt område och drar nytta av enkel tillgång till väg- och järnvägsinfrastruktur. Detta underlättar transporten av jordbruksprodukter till marknader, minskar kostnaderna och säkerställer en effektiv distribution.
4. Utvecklingspotential:
Genom att exploatera de 340 ha jordbruksmark har du möjlighet att utveckla jordbruksverksamheten i flera riktningar. Från extensiva spannmåls- och grönsaksgrödor till djurhållning kan gården bli en stark och diversifierad jordbrukspol.
5. Utrustning i gott skick:
En annan stor fördel är hela utbudet av jordbruksmaskiner som gården äger. Dessa maskiner är i gott skick, vilket säkerställer att du kommer att kunna arbeta med maximal effektivitet, vilket minimerar underhållstider och driftskostnader.
6. Lönsamhetspotential:
Att investera i denna gård på 340 hektar med högpresterande maskiner och stor mark kan ge en betydande roll på lång sikt.
Jordbruket är fortfarande en viktig sektor för livsmedelsförsörjningen och i samband med den ökande globala efterfrågan finns det stora möjligheter att göra betydande vinster.
Sammanfattningsvis representerar vår jordbruksgård en exceptionell möjlighet för dem som är intresserade av att investera i jordbruk. Med 340 ha jordbruksmark, varav 50 ha ägs, och högpresterande jordbruksmaskiner får du en konkurrensfördel på marknaden och en verklig chans att utveckla en lönsam och hållbar jordbruksverksamhet.
Pris 1 800 000 euro
För mer information och detaljer om denna investeringsmöjlighet, vänligen kontakta oss.
Vårt team kommer gärna att förse dig med alla detaljer du behöver för att fatta det bästa beslutet för din framtid inom jordbruket.
Hälsningar,

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB