Försäljning Villa, Oradea, Bihor, Rumanien, Str.Movilitei

Försäljning - Cod. 42527

  • Typ: Villa
  • Område: 2000 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: Gresie și parchet

fastighet i bostadsområdet, belägen i ett speciellt läge, med en generös yta på 2000 kvadratmeter mark med bred gatufasad och småhusbyggnation belägen på en privat och sluten gata. Huset är en konstruktion utförd med stor uppmärksamhet på detaljer, och för en specialists kritiska öga kan dessa aspekter observeras även från den del av grunden, som har ett stort djup på 2 m, en ganska dyr lösning, som säkerställer konstruktionens speciella motståndskraft och stabilitet. Väggarna är också 60 cm tjocka, byggda i tegel med utvändig isolering, Tondach tegeltak med mineralullsisolering. betonggolv mellan nivåerna. Väldefinierad konstruktion, tänkt och designad av en unik arkitekt. Bygget utfördes 2017. Husets byggyta är 624 kvm, och användningsytan är 480 kvm.

Husets plan ramar in varje funktion så effektivt som möjligt och försöker eliminera alla icke-funktionella utrymmen, den är uppbyggd enligt följande: på bottenvåningen - entréhall och trapphus, från denna hall har vi sedan mycket enkel tillgång till den generösa vardagsrum och matplats, kök med matskafferi, badrum, garage med teknisk yta, generös 30 kvm altan, allt på bottenvåningen.

På första våningen hittar vi ett vardagsrum, 3 sovrum vardera med utgång till balkong och eget badrum, kontorsdel, omklädningsrum, terrass på 15 kvadratmeter, och på vinden finns 2 separata rum med delat badrum, hall och loft med inbyggd värme som används som förråd .

Rekapitulerar denna fastighet, totalt finns det 6 sovrum, två enorma vardagsrum, 4 badrum, en generös gård vackert anlagd med gräsmatta, prydnadsväxter, fruktträd, massivt trä filigran där vi hittar en tegelugn, kök utrustat med allt som behövs, terrass och badrum, garage, förråd på gården, teknisk verkstad, utrymme med flera fack, rökerier, utrymme för hundar m.m.

Byggnaden har en automatiserad bilingång, respektive garage!

Den har kompletta verktyg: vatten, avlopp, el, värme med en 24 kw värmepump med borrning i marken österrikiskt system från Weider, omgivande termostat på varje nivå, anslutningar för intercom och elpanel på varje nivå, 14 KW eldstad speciellt hämtad från Frankrike, puffer 600 l, vattenfiltreringssystem från Nobel Corporation Nasa, hydroforfontän, externt tekniskt rum för inrättande av simbassäng, pool, artesisk fontän.

Sammanfattningsvis är huset en fastighet som definitivt är värd att se, området och den generösa arean av marken, liksom det faktum att det har ett befintligt projekt av P+2, erbjuder en fantastisk möjlighet att utveckla ett företag , vilket gör den lämplig för investeringar: till exempel. hotell, hotellregim, klinik, sjukhus, men också andra investeringsidéer! Huset säljs fullt möblerat och utrustat, med alla vitvaror och elektronik, möbler i massivt trä på beställning, PREMIUM ytbehandlingar med natursten, räcken i smide, kvalitetsklinker, parkett och innerdörrar i massivt trä, som visas och på bilder.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB