Försäljning Villa, Oradea, Bihor, Rumanien, Gheorghe Doja

Försäljning - Cod. 42782

  • Typ: Villa
  • Område: 1053 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 2

Letar du efter en speciell fastighet i Rumänien? Vill du ha ett spektakulärt hus där du kan leva i harmoni och njuta av livet med en underbar utsikt?
Ett hus som kommer att övertyga dig varje dag att det var värt att köpa?
Om ja, så har vi den perfekta fastigheten för dig, bara 5 km från stadens centrum!

Från första anblicken kommer du att kunna lägga märke till den unika arkitekturen, de massiva trämöblerna på beställning, som sällan finns längre, de noggrant utvalda ljuskronorna som skapar den perfekta atmosfären för de minnesvärda kvällarna med vänner eller familj.
Fastigheten ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i Oradea, nämligen på gatan Gheorghe Doja, och det är inte lämpligt för alla, eftersom det endast rekommenderas för ägare med personlighet.

Först och främst talar vi om en tomt på 1053 kvm, omgiven av ett tegelstängsel, som erbjuder ett mycket stort utrymme för användning av fastigheten, på vilken en villa byggdes i tre nivåer (D+P+E) , totalt en bebyggd yta . utfällt på 579 kvm och brukbart 417 kvm.

Källaren består av två garage, en hall, en idrottslokal, ett gym, ett livsmedelsförråd, ett verktygsförråd, en tvättstuga, ett badrum och ett teknikrum.

Bottenvåningen består av ett kök med matplats, ett vardagsrum, en hall, en trappa, ett badrum och ett kontor. Även på bottenvåningen hittar vi en täckt terrass.
Våningen består av: ett badrum, två sovrum med omklädningsrum, ett sovrum med eget badrum, en terrass, hall och 3 balkonger.

Utanför hittar vi en pool, ett lusthus för avkoppling, en grill och ett ställe att äta på. Samtidigt har vi i husets yttre område också ett barnområde så att alla familjemedlemmar verkligen kan känna den komfort som denna fastighet erbjuder.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB